>Taping

Bij de fysiotherapeutische tape wordt gebruikgemaakt van speciale technieken om de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te bevorderen. Of het nu gaat om het stabiliseren van gewrichten, het verminderen van spierpijn of het verbeteren van de bloedcirculatie, deze tape is veelzijdig inzetbaar en biedt op maat gemaakte oplossingen.

De vele voordelen van taping

Of je nu kampt met een verstuikte enkel, knieklachten of simpelweg je prestaties wilt optimaliseren, de fysiotherapeutische tape biedt de nodige ondersteuning zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Het helpt niet alleen bij het verminderen van pijn, maar bevordert ook een sneller herstel, zodat je weer snel in beweging kunt komen.

Tapen tegen hooikoortsklachten

Doordat de tape via het zenuwstelsel de ademhalingsspieren en de longen beïnvloedt heeft dit een kalmerende werking. Hierdoor worden allergische reacties van de ogen, longen en neusvliezen verminderd. De resultaten zijn zeer positief, bij 84% is er een sterke afname van hooikoorts klachten. 8 van de 9 hooikoorts symptomen zijn beduidend minder en na een tweede tapesessie nemen de klachten nog sterker af.