Basko Veldhovense Mixed Hockeyclub

Vanaf het seizoen 2016-2017 verzorgen wij bij Hockeyvereniging Basko de loop- en coördinatietrainingen voor de C en D-jeugd. Verder verzorgen wij daar inloopspreekuren en zorgen we dat de trainers en coaches op de hoogte zijn van het wel en wee van hun spelers.
Voetbalvereniging Una

Vanaf het seizoen 2014 -2015 hebben wij een samenwerking met de jeugdafdeling van Voetbalvereniging Una waar wij onder andere de loop- en coördinatietrainingen en een inloopspreekuur verzorgen en trainers en coaches voorzien van informatie over geblesseerde spelers en hun verzorging
Tennisclub Metzpoint

Vanaf het seizoen 2016-2017 zijn we ook bij tennisvereniging Metzpoint te zien tijdens het Opentoernooi, de clubkampioenschappen en zullen we 1 keer in de maand aanwezig zijn tijdens een inloopspreekuur.
Toppodo

Iedere woensdag is podotherapeut Bart van Limpt aanwezig in onze praktijk. Hij is gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan de voeten. Maar ook aan klachten aan enkels, knieën, heupen en rug, die u belemmeren in het dagelijks functioneren en welke ontstaan door een afwijkende voetstand of verkeerd looppatroon. 
De Vroom

Eén keer per 3 maanden is de orthopedisch schoenmaker De Vroom bij ons in de praktijk aanwezig om u als patiënt van informatie te voorzien over orthopedisch schoeisel en u te helpen waar nodig.