Basko Veldhovense Mixed Hockeyclub

Vanaf het seizoen 2016-2017 verzorgen wij bij Hockeyvereniging Basko de loop- en coördinatietrainingen voor de C en D-jeugd. Verder verzorgen wij daar inloopspreekuren en zorgen we dat de trainers en coaches op de hoogte zijn van het wel en wee van hun spelers.
Voetbalvereniging Una

Vanaf het seizoen 2014 -2015 hebben wij een samenwerking met de jeugdafdeling van Voetbalvereniging Una waar wij onder andere de loop- en coördinatietrainingen en een inloopspreekuur verzorgen en trainers en coaches voorzien van informatie over geblesseerde spelers en hun verzorging
Tennisclub Metzpoint

Vanaf het seizoen 2016-2017 zijn we ook bij tennisvereniging Metzpoint te zien tijdens het Opentoernooi, de clubkampioenschappen en zullen we 1 keer in de maand aanwezig zijn tijdens een inloopspreekuur.
René de Bruin

René de Bruijn is coördinator en hoofddocent van de opleiding Orthopedische Geneeskunde Cyriax (NAOG), doceert orthopedische geneeskunde in verschillende landen in Europa, heeft in een aantal internationale vaktijdschriften en leerboeken gepubliceerd en is auteur van enkele instructievideo’s.

In 2008 kreeg hij van de Chamber of Physiotherapists of Slovenia een Award “ for the development of physiotherapy in Slovenia”. René de Bruijn komt geregeld naar onze praktijk om samen met onze fysiotherapeuten naar patiënten te kijken om zo tot een goede diagnose en of behandelplan te komen.
De Vroom

Eén keer per 3 maanden is de orthopedisch schoenmaker De Vroom bij ons in de praktijk aanwezig om u als patiënt van informatie te voorzien over orthopedisch schoeisel en u te helpen waar nodig.